dfd

Där sket det sig.. Jag kunde inte hålla mig, så jävla sugen på godis så att jag åt igår :c Var på bio med Denkan och Alexandra, vi såg FARSAN och damn, va bra den va! Jag rekomenderar den till tusen! :)

Nu håller jag på att fixa med ett usb-minne, ska överföra braaaaaaaaa musik så man vill åka med i Dennis bil, haha. Kollar på bröllopsfotografen gör jag med, men nu sitter jag ju h'r...Hm, hur går det h'är till? jaja, hörs! Trevlig helg :)

LCHF

Nu sitter jag här och väntar, först på att Melina ska komma hem från Uppsala och för de andra att Dennis ska komma hit och hålla mig sällskap tills hon kommer hem, haha. Vad långsökt det verkade men nu är det nämligen så.

Jag, bror och mamma har bestämt oss nu att köra hårt med LCHF-dieten och nu ska jag klara de, jag försökte förut en gång men då va man ju käääär och lycklig så då ville man ju ha socker. Hm, och då höll de ju inte men NU ska det göra de. Hjälp mig att klara de.

Jag borde göra sååå himla mycket men istället sitter jag här...ovanligt.  Det brukar alltid bli "Klockan är ju bara si och så mycket jag hinner göra de sen" Tre timmar senare och man tänker fortfarande "- Jag borde göra de där nu men äh, jag hinner" MEN NEJ, JAG HINNER ALDRIG, Haha.

Jag borde tex;
  • Träna till provet nästa vecka
  • Städa mitt rum
  • Fixa med min garderob
  • Gå ut och promenra
  • Åka till gymmet

Nej uh, nu kändes ju allt bara mycket jobbigare när man vet precis vad det är man borde göra. Hoppas Denkan kommer snart och räddar mig, puss

check

Yo.
Va på kryssning tisdag-onsdag med Birka Paradise, mormor fyllde 60 och bjöd family. Det va trevligt och så men om de hänt mer saker och att de va med ungdomar som va i min ålder så hade jag nog haft det lika roligt som de andra. Men nu är finns det ingen mening att sitta och grubbla över de längre!

Idag ska jag träffa Melina och hennes kompis Jens, det ska bli roligt att se ett ansikte på männsikan, haha.
Mina gaddningar har börjat flagna och det är bra tycker jag. Jag kanske borde läga upp en bild på bilddagboken eller nått så alla ser mina tatueringar? För jag vill ju faktiskt visa dom :)

Nog för mig, hejdå!



looove

Hallå där på andra sidan.
Idag va jag på gymmet, det kändes bra fast jag tycker att jag borde ha kunnat gjort bättre för mig. Men det är lätt att vara efterklok, hmm.
På lördag blir det party med Alexandra och Patriiiik :)

Puss!

kiss å bajs, vaa

Digital bild på hög nivå. Jag ser ingen som gör det som man egentligen ska göra, haha. Alla sitter på facebook eller bilddagboken. Jag sitter helt själv, Alexandra darling kom aldrig på bussen för den ÅKTE IFRÅN henne. Vilket jävla sätt!

Idag har jag lust att gå och lägga mig klockan 18.00 så man är utvilad till TUSEN! :D  fast jag missar ju då allting bra på tv;n, surt.
Efter den här lektionen har jag engelska..läxförhör....bajs.
JAJA, HEJDÅ!

RSS 2.0